Incaltaminte

-20% Reducere aplicată la prețul afișat

0
Zile
6
Ore
14
Min
42
Sec

Se arată toate rezultatele pentru 5

 • 250.00lei

  The Precision is a marathon shoe of choice for many club runners and it is easy to see why. While being notably lighter than a regular training the midsole depth and feel is not radically different

 • 150.00lei

  The latest model of this flagship cushioning shoe ranks as the most performance-oriented version yet. The GEL-NIMBUS 12 provides excellent comfort and stability for both neutral and under-pronators. The shoes reduced weight new Asymmetrical Lacing Design

 • 150.00lei

  Cutting-edge technology and high-end components combine as this venerated trainer returns in a bold new edition. Features ASICS new Guidance Line™ for optimal gait, DuoMax® Support System, a re-designed asymmetrical lacing system, and the shock-attenuating Discrete Heel Unit.

 • 150.00lei

  Formatorul neutru Asics Gel-DS este proiectat pentru alergatori cu un mers neutru care sunt în căutarea pentru un pantof confortabil și ușor. Plasa proiectat este atât de elastic și de susținere în timp ce oferă încă o mănușă ca fit.The Gel-DS Trainer 19 Pantofi neutre sunt proiectate cu o plasă de inginerie complet superior care este elastic și de susținere. Se potrivesc mănușă-ca mijloace piciorul este menținut mai stabil și confortabil.

  Aceasta ultima ediție, de asemenea, o placă are propulsie introdus în pantof – asta înseamnă că împinge-off mai eficient și mai rapid a accelera. În plus, tehnologia linie de orientare vă oferă un stil mai eficient și confortabil de rulare.

  Aceste formatori de lucru pe suprafețe umede și alunecoase, cu o talpa care vă oferă prindere eficientă și optimă.

X